Ter Kennismaking

   
 

 

Sinds 1988 ben ik werkzaam als schilder. Sinds 1992 heb ik een eigen schilders-bedrijf. Daarvoor was ik werkzaam in de techniek. Mijn affiniteit ligt bij duurzaam opknappen en weer aantrekkelijk maken middels schilderwerk. Mijn technische achtergrond ervaar ik hierbij duidelijk als meerwaarde.

Na vele jaren mensen in dienst te hebben gehad, werk ik de laatste 5 jaar met collega-schilders op freelance-basis. Dat geeft mij meer flexibiliteit om kleine projecten af te wisselen met grotere projecten. Met deze collega-schilders werk ik al jaren plezierig samen en ze delen mijn zorg voor het werk en voldoen aan mijn kwaliteitsniveau.

Ik denk graag met u mee over kleurkeuze en manier van afwerken. Ik denk tevens met u mee over noodzakelijke ingrepen die nodig zijn om uw huis weer up to date te maken, bijv. het vervangen van deurbeslag, gordijnrails en kapotte stopcontacten, het wegwerken van elektraleidingen en -snoeren, etc.

Inmiddels heb ik solide netwerk opgebouwd van vakmensen in aangrenzende disciplines, zoals timmerlieden, stukadoors, dakdekkers, etc. die ik vol vertrouwen durf aan te bevelen.

Uw huis, mijn zorg

  Henk Janssen